2009-09-16
 00:52:56

NY BLOGG

NY BLOGG med min frendica deic -> http://twolivesoneworld.blogg.se checka in det :)

2009-09-15
 14:15:50

Parapapapapa

Vet ni vad jag ska göra nu? Tycker det är dags jebote!! Ska börja läsa körkortsboken. Som tur har jag väldigt lätt att förstå texter samt att minnas. Så detta hoppas jag inte kommer bli så svårt. Något litet tips till lilla mig? Någon?


Hit the roads.

2009-09-15
 12:25:57

Patrik Swayze död

Endast 57 år gammal vann sjukdomen kampen. Dirty Dancing-stjärnan somnade in igår.

– Jag vägrar ge upp och vill inte bli reducerad till endast min sjukdom. Så länge jag kan kommer jag att leva ett så normalt liv det bara går, sa han i en intervju i våras.

Sorgligt. RIP.



(aftonbladet.se)

2009-09-14
 20:49:24

Basketball-time



Basket-time. Om 10 minuter spelar Serbien mot Turkiet. Woho! Idemo

2009-09-14
 20:44:50

Förändringar

När man tittar tillbaka, 1 år eller 3 år inser man hur sjukt mycket som egentligen har förändrats. Jag märkte egentligen inte mycket förändring men när man väl tänker noga ser man att mycket har förändrats. Jag är så glad att jag brytit kontakt med vissa människor. Vissa människor som man nu inser inte betyder ett skit. Som man inte alls passar ihop med. Det har skett för olika anledning, och sådant är livet. Det måste komma, förr eller senare. Man har utvecklats så mycket att det nästan är skrämmande, men jag är glad att det har skett.

There will come a point in your life
when you realize who realy matters,
who doesn't, and who never really did.
So forget about the people from your past because
there is a reason they didn't make it to your future.


Studenten är förbi, universitet tittar fram. Studentdagen - BÄSTA dagen i mitt liv helt klart, men jag är samtidigt glad att jag har tagit ett steg fram i vuxenlivet.

Huvudet högt upp, och kör på bara :))
2009-09-14
 20:26:20

Världens längsta hår!



Vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta. Denna man har slagit rekord. Han har världens längsta hår. Hela 5 meter. Tycker det är grymt, samtidigt som jag tycker att det är ganska ofräscht att han endast tvättar det en gång per år. Vad tycker ni?

2009-09-14
 17:27:49

Gina Tricot



Det snyggaste som finns på GinaTricot.se just nu :)
2009-09-14
 16:32:00

WMA 09.

Jag lyckades inte hålla mig uppe, eller lyckades och lyckades. Jag valde snarare att sova eftersom skolan väntade dagen efter. Det känns som om jag kollade på den, som om man redan vet ALLT som hände igår eller imorse, eftersom alla bloggar är fyllda med skvaller från WMA.

Här är i allafall vad jag tycker.

Bäst klädd:

PinkBeyoncé Knowles

Helt klart de två snyggaste. Pink har alltid varit en snygging, likaså Beyonce. Röda klänningen lyser verkligen upp henne. WOW!

Sämst klädd:

Lady GaGa

Was is das? Vad är detta? Håller med många när den enda beskrivningen de ger hennes klänning(?)(look)är stel. Stackarn, kan hon röra sig? Man borde ropa, Hallo is anybody there? Jovisst, Lady Gaga tar priset för sämst klädda. Uh!

Kvällens tanter:



Ena har tagit köksduken och den andra gardinen. Detta var inte fint, därför är de WMA's tanter. Woho, vilken ära.

Kvällens suprise:



Är detta verkligen en person? Stephenie Pratt? Vad har hänt? Visst tycker jag att hon är snyggare nu, men vilken skillnad. Jag kände inte ens igen henne.

Kvällens "Läppförstoring"



Är det bara jag som ser fel eller något är fel med hennes överläpp. A, Den ser större ut. B, Jag är efterbliven för att hon har haft så ett bra tag. I don't know, men jag ser vad jag ser.

Kvällen idiot/fullis



Skäms, skäms, skäms! Riktigt barnsligt beteende. Vem fan tror han att han är som rycker ifrån Taylor micken för att säger "hans åsikt". Ingen bryr sig, idiot. Han förstörde hennes stund. Han var väl antaligen full också. Se bilden bara. Tror inte att det där är äppelsaft i flaskan inte, annars heter jag Kalle.

Kvällens missing:

En sak, vart är Paris Hilton? och många mer.

2009-09-14
 15:56:27

Home

Är hemma nu. Kämpade verkligen med att stiga upp imorse. Lyckades sisådär, men tjugo i åtta lyfte jag upp rumpan. Hade skola idag 08.45-12.15. Kunde de inte bara valt att ha lektion från 9 till 12? Äh. Ganska tråkig lektion idag, handlade om evolution, men Deic lyckades göra allt mycket bättre:

Dagens roligaste:
Hon läser i naturvetenskapsboken och säger plötsligt: Aha nu vet jag vart utomjordingarna kommer ifrån. De är sådana som är från en annan planet.

Alltså HAHAHAHAHAHAHAHAHA, jag kunde inte låta bli att dö av garv. Lilla söta deic. Det roligaste var att hon hade den där minen "Jag är smart nu". Hon är smart min lilla deic.

2009-09-14
 00:50:26

Oliver Dragojevic - Bez tebe



Bio sam korak od dna
a ti si ruku pruzila
bio sam na kisi sam
ti vrata si otvorila

Bila si nekako sva
za mene nestvarna
bila si zena
sto zna da ljubav da

Ref.
Bez tebe nestat ce sunca
druge cu prositi za malo ljubavi
bez tebe, jedina moja
za kog' cu zivjeti, za koga umrijeti

Bilo je noci bez sna
a ti bi me uspavala
moj svaki znala si grijeh
al' opet bi me ljubila

Bio sam ponekad grub
ti sve bi prastala
bila si zena sto zna
da osjeca

2009-09-13
 23:54:02

No rubrico

Dålig uppdatering? Ja, jag vet. Har helt enkelt inte haft någoting att skriva idag. Tråkig söndag. Vädret gjorde det inte mycket bättre. Nu sitter jag och tittar på tennis. Sportfåne, jag sa ju det :) Men men, imorgon blir det skola, så jag ska nog kolla på reprisen av WMA den 19 istället.

Ni får en bättre uppdatering imorgon. Promise. God natt nu på er.



Funderar på att ändra/lägga till lite på bloggen? Kanske gör det inatt.

2009-09-13
 18:12:39

Bloggbråket

Ingen har väl missat "bloggbråket" mellan Kenza och Bella. Inte minst Aftonbladet. Jag kan bara beskriva detta "bråk" med ett ord. FÅNIGT! Riktigt fånigt. Kenza har för höga tankar om sig själv. Som om hon vore MTV's drottning. Förstår inte varför hon tyckte att alla skulle veta att Bella ENDAST fick jobbet för att hon var SJUK.

Who cares?

2009-09-13
 17:59:31

Jeb*m ti rubrik.

HOLA! How you doin?

Sitter här mätt och belåten. Kanske t.o.m för mätt. Kycklingcurry och efterrätt vattenmelon haha. Mums.
Har bara suttit inne idag, inte så härligt väder. Kollade på ett program på 3:an tror jag det var. Handlade om en kille som var tydligen världens smartaste unge. Han började krypa när han föddes, kunde prata när han var 10 månader och kunde hela shakespeare på engelska när han endast var fem. GRYM unge.

Inatt är VMA. Funderar på att kolla på den, fastän jag har skola imorgon kl 8. Ehm ehm ehm..

Höörs senare :D
2009-09-12
 20:17:53

Ett måste att se.



11 år gammal. Grym dansare. Säger bara det. Videon talar för sig själv helt enkelt.
Ni måste se detta!

2009-09-12
 16:23:43

Tvättstugan igen

Igår tvättade jag och syrran igen. Det ska alltid ske någon sorts av olycka när vi två är där. Vi kommer dit och ser att det är 12 minuter kvar tills tvätten är klar. Vi visste inte då vi skulle göra medan tvätten tvättades (?). Så jag satte mig på ett vingligt bord som fanns där. Jag håller i tvättstugenyckeln som är fast på ett nyckelband. Jag irriterar syrran lite genom att slå henne med bandet. Det gör tydligen vääldigt ont så hon fångar bandet och drar. Jag flyyyyger iväg och bordet välter. Skadade mig lite som vanligt. Förstår mig inte på oss. Sedan blev det sångtime. Jag sjöng och syrran dansade haha. Det blev allt från Hakuna Matata till Uzicko kolo. Riktigt roligt. Nästa gång filmar jag.

Snart börjar basketmatchen Serbien - Polen. Håller tummarna för vinst. Puss puss

2009-09-12
 15:45:37

090912

Redan mitten av september. Tiden flyyyger iväg. Helt sjukt. Ska nog gå och sola med syrran snart. Min färg har gått bort totalt :( Aja, ikväll ska vi nog på juggefest. Budva-reunion :)) Ska nog bli kul. Hoppas deic följer med också.

Igår var jag ute med deic och lilla hunden Kiara. Sötaste. Vi drog hem till henne senare eftersom det började bli lite för kallt. Sedan gick vi ut för att möta upp syrran.





Kiara

2009-09-12
 15:37:06

She's back.

Hon gör comeback vid 46 års ålder. Hon är grym och har alltid varit det. Lyssna på hennes nya låt ”I look to you”.

2009-09-11
 13:23:49

090911

Kom nyss hem från skolan. En av de roligare dagarna idag. Vi skulle fördjupa oss inom ett område och vi valde gentest. Visste ni att ni kan kolla hur hög er risk är för ett 20 tal olika folksjukdomar? Vet inte riktigt hur säkert det är, men men jag skulle nog vilja kolla det iallafall.

Jag har även skaffat mig ett irritationsobjekt i klassen. Jag orkar inte lyssna på honom. Uh. Han och hans liksom. Jag satt och räknade hur många gånger han sa liksom i en mening. Han började med liksom, slutade med liksom och det dök upp två liksom därimellan. Irritationsobjekt helt enkelt!

Äh.



Någon som känner igen datumet idag? För 8 år sedan skedde terroristattacken i NY. Sjukt att det gått så lång tid.



Hemskt :(

2009-09-10
 22:45:09

Drömresmål

#1 Belgrad.



Detta är då mitt allra största drömresemål, som förhoppningsvis blir uppfylld nästa sommar. Splavovi, Guca, Hram Svetog Save, Kalemegdan och hela köret. JAG LÄNGTAR. Har varit här som liten, men vem kommer ihåg det liksom? Jag vill vara en typisk turist. Haha med kamera och karta i handen. 2010 here i come. Belgrads nattliv är bäst.

#2 Bora Bora

Kan bara beskriva denna plats med ett ord. PARADIS



Detta är verkligen ett drömresemål. Dröm dröm och dröm. Hit ska jag åka med min rika man hahah.

#3 New York (The big apple)



Vem drömmer inte om att åka till NY? Jag ska, så fort jag fyller 21. Ska bila genom hela USA. Inte lika kul om inte får uppleva klubbarna i LA ;) NY=Forever 21. Shoppping shopping shopping.

Har ni några?

2009-09-10
 20:50:40

Ceca Raznatovic



BOGINJA

2009-09-10
 20:43:41

Home

Home sweet home. Äntligen. Det blev 25 längder idag. Det är en underbar känsla att veta att man har jobbat hårt ehm simmat och sedan efter njuta i bubbelpoolen. Idag kom ingen "Jag heta Johan". Lite ledsen. Nej salim se. Det var vattengympa så jag och deic hängde med i svängarna. De äldre kvinnorna kollade lite konstigt på oss, men skit i det :) hahah

Nu sitter jag här och lyssnar på juggemusik. Helt klart bäst!

Pusspuss

2009-09-10
 14:01:00

090910

Pratade nyss med syrran i tel. Mitt i snacket hör jag världens skrik. Jag frågar syrran vad som händer och hon svarar att det har skett en olycka. Någon har blivit påkörd av tåget. Och så bombar jag med mina frågor. Hur? Vem?Varför? När? Vad säger de? Jag fattar inte själv vad jag säger haha. Efter en stund säger någon att det är en barnvagn som ramlade ner på spåret. Herregud, tänk om barnet skulle vara inne i vagnen? *Peppar peppar*

Som tur var det bara en barnvagn. Stackars föraren som var i chocktillstånd. Lillen. Nu kan syrran inte komma hem, för ingen tbanan åker mot Norsborg. Stackars liten.

Det var bara det jag hade att berätta hahaha..

pusssic

2009-09-10
 12:52:26

Halloooo

Hur mår ni denna underbara soliga dag? Jag mår great. Vaknade inte för så längesen. Kändes riktigt härligt med sovmorgon utan att höra dammsugaren klockan 8 på morgonen. Ligger fortfarande i sängen, känns inte riktigt ännu att det är dags att hoppa upp haha.

Idag ska jag nog till Dea för att skriva klart ett arbete som vi har och sedan blir det simning. Hoppas vi bara inte träffar på "Hej, ja heta Joohan".

Ha en bra dag (som kvinnan som tiggar i tbanan säger). Så hörs vi lite senare. Puss puss




Samo voli me dobro je to
sta je bilo bilo je sad je gotovo
ti bices moja to srce zna
to nije sala moja mala
Oslobodi se dobro je to
ako ljubav plasi te kazi slobodno
drugi je mozda i lud i besan
a ja sam takav kakav jesam


2009-09-09
 23:27:46

Tuzne noci



LOVE LOVE LOVE
Nebudi nikad ono sto nisi
Gospodar svog zivota budi
Neglumi srecno kada si tuzan
I bas te briga sta kazu ljudi

Zaplaci kad ti se place
Netreba suza da se krije
Zapevaj kad ti se peva
I napi se kad ti se pije


Putevi nase nekom su znami
I taj nas neko gleda s neba
I zato budi ono sto jesi
Uvek i svuda jer tako treba


 

2009-09-09
 23:22:24

Vissa människor alltså

Förstår mig verkligen inte på människor "vänner" som tror att de kan komma tillbaka i ens liv som om ingenting har hänt? Då de behöver endast någonting? Men nej, jag har tur som vet vilka min riktiga vänner är. De är men det mest värdefulla i mitt liv. De var de som skickade "Hur mår du""Vad gör du" -sms i juggan. Simpla men omtänksamma sms. Det är de jag umgås med VARJE DAG. DET är mina vänner. Inte du som kommer efter hundra år tillbaka. Och kallar mig "älskling" Ha, vilket skämt.

Patetiskt!
2009-09-09
 21:49:21

Sushi buffé

Idag har jag varit på språng hela dagen. Dagen, eller morgonen man kanske ska säga började med att Dea skickar sms halv 10 på morgonen. Hon skulle komma innan till mig. När jag såg detta sms befann jag mig i någon annan värld, så jag fortsatte att sova. haha. Iaf så plingar det på dörren klockan 10 och jag hoppar upp ur sängen sover fortfarande haha och kisar med ögonen för att kunna låsa upp dörren. För där står lilla Deic. Hahahha.

Iaf så satt vi här en stund och efter en stund dök även lilla Rui-ping (Luci) upp. Runt 12 tiden skjutsade Luci oss till Thorildsplan där vi tog tbanan till Rådmansgatan för att äta på Sushi buffé. Muuuuuuuuums säger jag bara, och nej jag tänker inte säga hur många bitar jag åt, men jag kan säga att räkan är godast. Hahaha

Efter det ska vi möta upp Deic pojkvän för att ta hunden Kiara. Sööötaste och busigaste lilla hunden. Pitbull för er som vill veta. Vi går gata över gata, jag och Nina följer efter Dea. Vi vet inte vart vi ska haha. Lite förvirrade. Men vi hittar honom och tar hunden. Jag lyckades också gå på cykelvägen, något jag inte la märke till och en arg kärring körde nästan på lilla mig :( Hahaha..

Vi satte oss i Lucis bil för att köra tilll Luci i Fittja. Denna människa kör som en galning. Jag hade en klump i magen tills vi äntligen kom fram till Fittja och jag kunde pusta ut.

Vi spenderade dagen hemma hos Luci. Jag provade att spela Guitar Hero, & Wii Tennis, Baseball & Bowling för första gången och lite singstar blev det också. Riktigt kul. Jag var verkligen inne i min tennismatch. Hahahahhaha

Efter ett bra tag gick vi hem. Strax därefter drog jag med pappsen till jobbet. Hjälpte med lite där och nu sitter jag här. Kollar på fotbollsmatch. Serbien - Frankrike. IDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMO SRBIJA! Just nu står det 1-1.





sportfåne.

2009-09-08
 23:03:09

Blää

Mår skit. Huvudvärk. Migrän. Hatar. Vill spy. Onödigt inlägg.

God natt

2009-09-08
 22:00:28

Tidsfördriv you know.

1. Jag lyssnar just nu på... dunkande hjärtslag i huvudet. Jobbigt!

2. Jag pratar... väldigt ofta med mig själv.

3. Jag tycker om... stapici sa kikirikijem väldigt mycket.

4. Min bästa vän är... min syster.

5. Jag avskyr när folk frågar... dumma frågor som är självklara.

6. Kärlek är... ibland underbart, ibland skit.

7. Äktenskap är... för hela livet.

8. Någonstans, tänker någon på... mig, såklart.

9. Jag kommer alltid att vara... mammas flicka.

10. Jag är hemligt förälskad i... sch får inte säga.

11. Sist jag grät var... idag till extream home makeover. Känslig HAHA

12. Min mobiltelefon är... min bästa vän. Utan den ingen jag haha

13. När jag vaknar på morgonen... vill jag somna om igen.

14. Innan jag går och lägger mig... tänker jag glada tankar.

15. Just nu tänker jag på... att bli klar med denna skit.

16. Bebisar är... sötast.

17. Idag ska jag... dagen är förbi.

18. I kväll ska jag... sova.

19. I morgon kommer jag... äta på sushi-buffé mums.

20. Jag vill verkligen vara... i juggan just nu.

2009-09-08
 21:48:43

Jul

Är nog lite för tidig med att prata om julen men jag längtar. Fastän jag hatar den där kylan älskar jag julen. Speciellt i juggan. Denna jul kommer nog också firas i juggan (Bileca) and i love it. Kommer ihåg förra julen den 24 december. Vi ortodoxa firar ju jul den 7 januari, så jag och syrran sjöng istället svenska julsånger till alla i juggan. HAHA. "Nu är det jul igen" blev det ett flertal gånger.

Natten till 7 janari var vi vakna och satt framför brasan. Mysigt. Vi väntade in julen då man ska vakna klockan 5 på morgonen för att utföra jultraditioner.

Jag längtar.

2009-09-08
 21:34:33

Sick



www.aftonbladet.se

Ehm, vet inte riktigt what's up med detta land? Men det skiter jag i, för värmen kommer igen. Jaa! Tack! Djes ba. Stackars de uppe i norr, men en sek. Betyder det att vi i mitten kommer få mellanbra väder? Eller?

2009-09-08
 20:44:17

Jugo jugo jugooo vado?

Kom hem för en liten stund sedan. Var som sagt och simmade med Deic. Vi simmade 20 längder utan att stanna. Jag har tydligen bättre kondis än vad jag själv trodde :) Haha

Efter simningen gick vi till bubbelpoolen. Där sitter vi och en man kommer in. Han är liten och har ett typisk thailänskt utseende. Jag sitter och tittar på honom för han ser lite rolig ut.

Vår konversation med honom helt från ingenstans:

Mannen: Hej jag heta Johan.
Jag och dea tittar på varandra och säger hej.
Mannen; Vad heta ni da?
Jag säger mitt namn och Dea sitt. Han fattade inte riktigt vad Dea sa, och han trodde hon hette Teo. Så han kallade henne Teo hela tiden.
Mannen: Va komma ni ifran?
Vi svarar Jugoslavien, och han säger micket vakert. Jag tänker ehm vet du ens vart det ligger? Eller låg? Men jag sa ingenting. Han pratar med sig själv och upprepar micket fint, micket vakert. HAHA.
Sedan säger han: Då pratar ni: Jugo, jugo, jugo, jugo (?) (Typ stammade.) Jag försökte verkligen hålla mig för skratt men det gick verkligen inte och jag exploderade nästan. Han va så rolig.

Efter en stund kommer en utländsk man som liknar mannen i Svart katt, Vit katt (Crna macka, beli macor). Han som sjunger "Jer ja sam Pitbull terrier" HAHAHAH



Fast en arg sådan. Lilla mannen: (Helt rädd) Velkomen. hihi

Han förgyllde min dag.


Nej slutskrivet. pusspuss
2009-09-08
 16:30:56

?



HAHAHAHAHAH! Jag skrattade ihjäl mig. Denna brud kan inte vara seriös?
Hon låter som när en mus blir mosad eller något.

2009-09-08
 16:20:11

Hiss/Diss Bloggare

#1 Tottoninas.blogg.se
Här skrivs det om allt möjligt. Riktigt rolig och intressant blogg.


#2 Aymami.blogg.se
Deic's blogg. Om man gillar Elvis så dyker det upp Elvis-video då och då. Tummen upp för denna blogg.

#3 Vesna.blogg.se
Härlig blogg.

Dessa tre läser jag varje dag.  Tummen upp :)))



#1 Kissies.se
Förstår mig inte på folk som läser denna blogg. Ytlig, tråkig, tråkig och ännu mer tråkig. Uh!

#2 Lilla kopian Desireenilsson.blogg.se
Ingen kommentar. Herregud alltså..

#3 Alla dessa "fjortisbloggar". Stort NEJ!

2009-09-08
 16:03:04

Jagkanintekommapånågonjävlarubrik

Djes ba! Såg någon Tyra Banks show idag? Jag satt som fastklistrad. Jag fastnade speciellt för en tjej som ville sååå gärna ha barn. Hon hade tidigare gästat TB' show och sagt bland annat:

- Jag vill ha barn. Jag älskar min ex-kille och vill ha tillbaka honom. Om jag föder hans barn så kanske han vill bli tillsammans med mig igen. (Obs:Han vill inte ha ett barn vare sig nu eller senare i livet)

Idag gästade hon igen och efter att ha sett sig själv i tv, såg riktigt löjlig ut så ångrade hon allt hon hade sagt. Hon är idag tillsammans med hennes ex.

Vad f*n tänker hon med? Och att hon sitter och är helt seriös medan folk i publiken skrattar åt henne är bara komiskt. Tur att hon ändrade sig då! Hon blev iaf tillsammans med honom utan barnet.


Nog om det. Klockan fem ska jag och deic gå och simma. Det var RIKTIGT längesen, och jag har saknat det. Nu ska det bli en regelbunden grej, 3 gånger i veckan.



Idemoooo djes ba ;)))

2009-09-08
 12:36:48

090908

Shit, såg nyss att det redan är 8 september. Man hinner knappt andas. Längtar till december bara. Åka bort bort bort. Imorgon är det 090909. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Ehm..

Nu har Dea satt på sin j*vla Elvis-musik. Ni vill inte höra henne sjunga. Plugget gåår inte riktigt så bra. Är inte på plugghumör så får ta det en annan dag.

Ni ser även att jag fixat designen. Eller okej dea visade mig det. Men jag tycker det blev bra, tills vidare iaf..

Nu ska vi snart dra hemåt. Pusssssss

2009-09-08
 11:50:33

Djes ba



Love denna låt. HAHAHA crnac äger.

djes ba djes ba djes ba

2009-09-08
 11:34:27

Bibblan-time

Sitter i bibblan med Deic. Vi hörs senare.
2009-09-08
 11:34:27

Bibblan-time

Sitter i bibblan med Deic. Vi hörs senare.
2009-09-07
 20:33:43

Budva - Bileca #2

Nu har vi alltså kommit till den 19 juli. Detta datum skulle alltså jag, syrran och min kusin Vanja åka till destination Budva. Detta var alltså vårt tredje år där.

Det hela började med att vår kusin skulle köra oss dit. Dagen innan ringer vi honom för att bekräfta bokningen (HAHA), då han plötsligt säger att han inte kan. Nähä, ska alltid ha denna otur. Men men, hela denna dag satt vi och fundera ut möjliga alternativ, men ingen kändes liksom rätt, if you know what i mean. (Olycka+juggan+kurvor+idiotförare=NEJ). Så kom kära syster på idén att vi skulle fråga Vanjas ex-kille. Denna idé gillade Vanja absolut inte. Morbror och hans fru tyckte däremot om denna idé väldigt mycket, då han är en väldigt erfaren förare. Men hon höll sig till sitt beslut att hon inte ville att han skulle köra oss. (Lång historia) Iaf så lyckas vi övertala henne att fråga honom och han säger att han kan. Vi var överlyckliga, inte Vanja dåra. Hahaha

Klockan 8 börjar vi åka och vi var framme runt 11.



Luci och Bella skulle komma dagen efter så vi var själva den första dagen. Vi drog på oss badkläderna och gick till stranden. Här skulle vi spendera 10 underbara dagar. Vi spenderade hela dagen på stranden och kvällen kom. Vi hade innan sett att Funky G skulle komma till Trocadero så vi bestämde oss att gå dit. Zurka, zurka, zurka.
Nästa dag anlände våra kompanjoner Luci & Bella, och vi levde livet.

, , ,

Vi bestämde oss även att en kväll gå på ringespil. Jag var helt hype och ville verkligen åka. Vi åkte först "popexpressen". Den gick väldigt sakta först, och jag tänkte: Vafan är de här? Ska den inte åka snabbare? Efter en stund började den sakta ner och sen var det full fart. Tjooohej. Jag mådde skitbra. Trodde jag. Så jag åkte en till. Denna jävel var som ingen annan. Det går inte att förklara. Den svägde åt höger och vänster, upp och ner. Efter denna mådde jag riktigt illa. Så illa att jag gick hem en stund efter. Haha hela min värld snurrade. Inte kul.

,

En kväll så gästade även Zvezde Granda. De som känner mig vet att jag älskade Darko Lazic. Han skulle alltså komma. Mumsbit. Detta var 2 dagar innan vi skulle tillbaka till Bileca. Syrran blev sjuk och kunde inte följa med. Så jag drog med Vanja och gick dit. Det blev nog bara bilder på honom haha- What to do? Ja, han är en liten köttbulle men en söt sådan.





Jag blev sjuk dagen innan vi skulle åka hem ;







Budva-låtar!

Det var allt för idag. Puss puss

2009-09-07
 19:48:55

Rubrikskit

 


Hej. Denna dag har varit såååå onödig. För det första vaknade jag av Dea's 22 sms. Vette fan alltså vad som pågick där, men hon lyckades väcka mig iaf. Haha, gick till skolan. Riktigt tråååkig lektion. Fyfan. Men iaf, så kom jag hem och somnade på en gång. Sovit, ja det har jag gjort hela dagen, tills mamma beslöt sig att väcka mig för att jag ska få lite mat i magen. Det behövdes faktiskt.

Nu sitter jag och snackar med deic på msn. Snack om hennes nya musiklover, (kan man säga så?) Elvis. Hahaha. Jag är inget speciellt fan av sån musik men ja visst.

Imorgon ska vi upp lite tidigare än väntat för att dra till bibblan. Plugga plugga plugga. Hääärligt!!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Mitt hår ser inte klokt ut. Jag ser ut som en rockare. Väldigt snyggt.
2009-09-06
 23:17:47

Lördag kväll

Det hela började med att Sandric kom hit. Vi skulle fixa oss, och Sandric hade liteeee problem att bestämma sig vilka skor hon skulle ha. Efter drygt 1 timme, bestämde hon sig haha. Klockan började ticka mot 10 och vi började vandra mot tbanan. På vägen till tbanan träffar vi på två fulla män. Riktigt läskiga, då de började gå efter oss mot tbanan. Jag, syrran och Sandra i klackskor + gå fort, gick inte så bra. Men vi lyckades iaf komma till tbanan.

Vi åkte till Medborgarplatsen där vi skulle "fördricka?". Där satt vi och ser att efter en stund vinkar någon snubbe åt oss. Han kom att bli vår "bästa" kompis. Väldigt jobbig men rolig kille. Haha. Han var en blandning och gillade serber väldigt mycket. Detta upprepade han flera gånger:

"Du är singel" "Amen, jag gillar serber" "Serber är coola människor" Jag gillar serber" "Serbiska tjejer är vackra" "Serbiska killar är farliga" "Min kompis i USA, ni vet, United States of America, Dezan (Dejan) är stor och stark" "Jag gillar serbisk mat" "Jag kan säga på serbiska Pucka (Puska menar han), picka, jebi se. Kako si, dobro a ti, dobro ja" HAHAHAHAHA dobro ja. Vi fick oss ett gott skratt.

HAHAHAHH killen var väldigt rolig. Ninas kompisar dök upp och runt 12 tiden fortsatte vi mot Kingstown där juggefesten var. Jag hade inga förväntningar. Det var trubaci den kvällen. Vi kommer dit och hör ingen musik. Men när vi kommer ner så är det grym stämmning. BÄTTRE än förväntat. Vi dansade hela kvällen och hade det kul!

2009-09-05
 17:40:31

Budva - Bileca

Den 21 juni 06.00 åkte vårt flyg från Arlanda - Dubrovnik. Jag var helt exited. Kommer ihåg att några timmar innan hade vi fortfarande inte packat klart allt. Ni vet, tjejer? När vi väl checkat in och hela köret gick vi in för att äta frukost.



Detta kom att bli vår lilla "nyttiga" frukost. Ni ser den där lilla vattenmelonen, den var mumsig. Hahah.
Vi steg på flygplanet och det var äntligen dags att åka. Enligt mig gick flygturen väldigt lugnt. Det tyckte inte syrran. P.g.a lite turbulens så klämdes min hand ihjäl. Men lugnan, jag klarade mig. Som tur var vi framme då. Jag som trodde att det fina vädret skulle vara den första att välkomna oss dit men icke sa nicke. Regn väntade oss hela den första veckan. Så här tyckte jag om regnet:




Jag hatade det! Jag ville slå någoting. Jag ville ju sola och bada, men vi hade iaf massa att göra. Varje morgon så gick man till kafic för att dricka morgonkaffe. Det blev morgonkaffe, förmiddagskaffe, eftermiddagskaffe & kvällskaffe och en massa kaffedrickande till därimellan. Haha. Inte undra på att vi oftast var vakna och inte kunde sova. Så äntligen efter en vecka dök solen upp och vi spendera våra dagar på vår lilla splav.



Det var även här vi var innan olycka #2 inträffade. Här spenderade vi mestadels av våra dagar. En hel del utgångar blev det också.

, , ,

Syrran åkte iväg med Vanja till Banja Luka och jag spenderade mina dagar med min gravida kusin Natasa. Varje natt lade jag min hand på hennes mage och kände hur bebisen sparkade. En underbar känsla. Det bästa hon visste var att spendera pengar och ha mig som packåsna. Jättekul va?



Bebis.

Fortsättning följer!

2009-09-05
 17:07:11

Prov.

Åhh hade nästan skrivit klart inlägget så försvann allt. Otur! Iaf så hade jag kemi prov i fredags. Som tur fick vi ha med oss boken, vilket hjälpte enormt. Jag har fått nog av all fakta om celler, atomer, tunntarmen, matsmältning. Ja, listan är väldigt lång. Lektionerna är inte bättre. Tur att jag och deic hittar på annat att göra. Tur att papper och penna finns. Hoppas hon ger mig MVG!


Jag har även fått hem mina Nelly-skor. De är riktigt snygga på.



Hemsida: Nelly.com
Pris: 499 200 kronor. We all love REA.




2009-09-05
 16:49:51

090905

Hellu. Dålig uppdatering, jag vet. Sorry for that! Men har verkligen haft fullt upp. Igår var det städningsdags innan föräldrar kom hem. Haha som vanligt, städning en dag innan! Då menar jag inte dammsuga, damma klart. Utan här var det verkligen hela köret.

Jag och syrran tog en tur till tvättstugan också. Vi drog ner dit för att hämta vår tvätt. Allt var inte helt torrt så jag fick den kloka idén att köra syrran i tvättstugevagnen eller vad den kallas. Precis en sådan:


Hahaha. Hon satte sig i vagnen på egen risk! Jag råkade nog köra lite för fort, så vagnen med syrran i välte. Jag snubblade sedan också på både vagnen och syrran. Skrapade upp mitt knä och nu befinner sig ett blåmärke där. Haha smart. Men men alltid lika kul. Jag ramlade ner på golvet av skratt.

Nu är föräldrarna hemma. Fått en massa saker, men det bästa av allt. En påse full med Stapici med kikriki.
Ikväll blir det nog utgång. Får se hur det blir. Hörs senare.

2009-09-04
 16:57:11

Puh!

STORSTÄDNING PÅ GÅNG! hörs lite senare.
2009-09-03
 12:07:01

So you think you can dance.

Har följt denna serie ganska bra denna säsong. Favoriten var Jeanine helt klart. Hon var grym! Igår var ju finalen. Jag hann inte se vem som vann för att somnade på jävla soffan..Nu kollade jag iaf upp och min favorit vann :)

2009-09-03
 11:56:03

@ work..

..igen. Fortfarande smyger jag då och då till kakburken och stjäl en kaka. Hann nästan inte med bussen. Sprang som en galning. Om man bara skulle ha tagit kort på mig då, nja ingen kommentar.

Glömde berätta att när jag och deic skulle till akademibokhandeln igår så kom ett tv-team till oss. De var tydligen från Sydkorea eller något och ville fråga om... *trumvirvel*.. PIPPI! HAHA.. Min engelska är inte den bästa så jag passade. Annars skulle jag kanske ha blivit kändis i Sydkorea. Inte illa va? Hahaha



På kvällen hade vi bokat bord på Patricia i Slussen. Vi beställde hummer. Vi trodde då att de kanske skulle tagit ut köttet åt oss, men nej. Hela hummern serverades. Jag kollade runt för att se hur de andra människorna åt. En man körde med tänderna, andra med kniv och gaffel? Jag använde händerna och lyckades. Riktigt gott var det iaf.
Vi hade bordet till halv 9. Tänk om vi inte skulle vara färdiga óch de dyker upp och säger: Nä, nu får ni gå. Vilken service. Haha.

Nu befinner jag mig som sagt på jobbet. Ska nog gå och göra te för jag fryser ihjäl. Kanske börjar bli förskyld?

2009-09-02
 15:44:07

090902

Hellu alla läsare.

Vilken dag idag alltså. Först försov jag mig, även deic haha. Mötte upp henne och gick snabbt till skolan. Där labbade vi. Jävla celler. Hatar kemi och sånt skit. Provet på fredag gör det hela inte mycket bättre. Eftersom man får ha med boken på provet, så gick vi nu till stan för att köpa denna bok. 600 spänn för en naturbok som jag ska ha några veckor. Ha! Efter det drog vi hem.

Ikväll ska vi äta hummer. Det blir jag, syrran, Luci och Bella. Får se hur det smakar dåra haha.

Hörs senare :))

2009-09-02
 00:36:33

# 1

Tänkte börja med att skriva små texter som senare ska bli en "berättelse". Då jag har tid, skriver jag. Första stycket är tjejens tankar/liv och andra stycket är killens tankar/liv.


"Ska jag eller ska jag inte?" Hjärtat sade ja, men hjärnan sade nej. Hon höll hårt i telefonen, samtidigt som hon kände hur klumpen i magen växte allt mer. Hon ville så gärna bara vända tillbaka klockan till den där natten. Natten som förändrade allting inom henne.

- Nej, det räcker nu. Du kommer återigen att bli sårad.

Det gick inte att räkna med fingrarna hur många gånger hon spenderat kvällen gråtandes efter honom. Hur många paket näsdukar som gått åt. Slöseri.

Vad skulle hon nu göra?

 


Hon var inte som någon annan han haft. Hon var mullig, kort, brunhårig. Allt han inte tyckte om.

Han var full. Den där ursäkten.

Vem var egentligen den där fula bruden från igår kväll, hörde han sin bästa kompis Marco skrika tvärs över rummet.

Han visste inte vad han skulle svara, men han visste vad han inte FICK svara. Att han var med henne. Förbjudet. Nej! Det som hade skett mellan de borde inte ha skett. Hon hörde inte hemma i hans värld och så skulle det förbli. Han hörde rösten i sitt huvud som sade åt honom att skärpa sig, samtidigt som han kände hur klumpen i halsen blev allt större.

2009-09-02
 00:32:39

God natt

14 läsare första dagen. Riktigt bra. Nu har jag duschat, lagt ansiktmask och nu sitter jag här. Helt pigg efter kaffet. Väldigt smart att dricka kaffe på kvällen. Lycka till med att sova.

Måste vakna tidigt imorgon, 07.00. Good luck with that!


God natt / Laku noc..

 

2009-09-01
 20:56:25

Coffeetime.

Hemma. Okej haha för typ flera timmar sedan. Men men, mötte iaf upp Dea. Inte för vuxenutbildning utan för att vi skulle leta efter vår natur bok. Med min otur fanns den såklart inte, så vi måste till stan imorgon.

Vi gick runt i centrum lite, sedan hem till mig. Nu sitter vi här och snackar och även dricker juggekaffe för att sedan spå lite. :)) alltid lika intressant. Vi får se vad som väntar oss.

Hörs senare. pussic..

Kafa-sipam.jpg kafa image by bakuta

2009-09-01
 16:44:05

Ny i samlingen



Det gick inte! Jag var tvungen att klicka hem de. De kostar ju för f*n endast 200 kr.
I love Nelly! Har nog köpt alla mina skor där. Hahah.


Nu ska jag snart hemåt. Måste hinna med 17.17 bussen. Dags att lyfta på rumpan och städa upp lite här och sedan gå. Puss. Hörs senare

2009-09-01
 15:50:41

Novaraja?



Finns en hemsida novaraja. Fråga mig inte varför jag blev medlem där. Var nog 16 då. Gick in nyss, och hade fått x antal "hemliga" meddelanden. Ovan är ett av de. 30 år? Inget liv? Uh. Stackars människa.

radera kontot? I think so!

2009-09-01
 15:45:46

Min sötnos.



Darko Sarenac
18/8 - 09


Tetkino srce ♥

2009-09-01
 15:24:35

"Bog cuva mene"

Som rubriker lyder: Gud vakar över mig, har jag fått bevis på ett antal gånger.

Första gången 2006.

Det var en fest i kyrklokalen i Enskede. Jag, min syster, Sandric och två till skulle dit. "ehm" skulle köra oss dit, men var lite försenad. Vi väntade på honom utanför Sandras hus. Jag kommer ihåg att det regnade den kvällen. Syrrans mobil ringde och hon svarade. Det var mamma. Hon undrade vart vi var och när vi ska komma. Kommer ihåg hennes ord "Sine, neka vas Bog cuva". (Tack. Det behövdes.) Efter ett tag kom han och vi satte oss i bilen. Sandra satt där framme och jag, syrran och en till satt där bak. Såklart fick jag sitta i mitten.
Väl inne i bilen såg jag hur galet han körde, men det brydde jag mig inte mycket om. Allt gick galant, tills vi kom till Årstakurvan. Han körde fort, det regnade och det var en kurva. Plötsligt kände jag hur bilen flög åt höger sida. Den hade fått sladd. Allt gick i slowmotion. Jag såg hur vi var på väg att krocka mot "vägstaketet. Vet inte vad det kallas". Vi krockade mot det och flög x antal meter åt vänster. Vi stannade på vägkanten som tur var, annars hade väl någon kört på oss. Bilen var sne. Framsidan var krossad, men vi alla mådde bra. Lite blåmärken endast. Polisen kom och hela köret. Killen som körde oss ringde en kompis för att hämta upp oss och sedan köra oss till kyrkan. Jag ville inte sätta mig i en bil igen. Men det gjorde jag. Gud vakade över oss.  


Andra gången 9 juli 2009.

Detta datum är nog inristat i mitt huvud. Olycka nr 2.

En solig dag i juggan. Jag, min syster och min kusin Vanja åkte till Jezero "sjö" för att bada. Det är dit alla går för att ta ett dopp eller två. Kanske tre. Nej jag skojjar nu. Plötsligt såg man molnen dyka upp och jag visste precis att det skulle börja regna. Och då menar jag regna. Öser ner. Sveriges fjuttiga regn är ingenting jämfört med det där. Iaf så kände vi hur regndropparna började falla ner och vi packade ihop våra saker för att gå upp till en kafic. Nu var det enda problem att hitta skjuts tillbaka. (Det är 5 min biltur). Alla vi ringde var upptagna med någonting så ingen kunde. Vem skulle vi nu ringa? Då var det enda slutliga alternativet en pojke som umgås med min lilla killkusin. Han har ej körkort men kör iaf. Detta skulle vi senare ångra. Vi ringde iaf honom och han sade ja. Efter en stund kom han och min kusin för att hämta upp oss. När jag såg bilen undrade jag vad i helvete jag hade gett mig in på. Vi satte oss i bilen och han körde iväg. Eftersom jag och syrran redan hade haft en tidigare olycka "se ovan" så sade vi till honom att sänka farten, men det brydde han sig inte riktigt mycket om. Återigen regn. snabb fart och kurva. Han tappade kontrollen och bilen fick sladd. Vi krockade mot trottoarkanten/berget på andra sidan. Jag fick PANIK! Precis innan dess hade jag sagt till min syrra "Om vi överlever detta så överlever vi allt". Jag kan förutspå olyckor. Iaf så lyckades han återfå kontrollen över bilen, samtidigt som vi kände hur bilen inte riktigt åkte rakt. Han stannade på vägkanten och gick ut. Däcket hade blivit cp eller åkt av. Jag brydde mig inte riktigt vad som hade hänt med skitdäcket eller med skitbilen för jag och syrran gick ut ur bilen. Jag lade en handduk över mitt hår och vi började gå. Obs, det ösregnade fortfarande. Vi hade inte hunnit gå två steg så stannade en snäll gubbe till oss som vi kände och vi satte oss med honom.

Så ni kan nu förstå att jag hatar att åka bil när det regnar. Jag får en klump i magen som inte går bort.
Detta är därför jag ska tatuera in "Bog cuva mene". Nacken. Kyrilliska. Har länge sagt det, t.o.m innan dessa olyckor men nu är det hundra!

Oj, dagboksvarning. Puss hej!  

2009-09-01
 13:58:07

1 september.



Alltid älskat denna bild.


Kucnuo je cas, istinu da cujem
volis li me jos, sutra putujem
htela bih da znam sta me ovde ceka
ako ti se vratim iz daleka

2009-09-01
 13:50:13

@ work

Är på pappsens jobb. Det känns inte riktigt som ett jobb va, då jag just nu ligger i soffan och myser. Smyger till kakburken och stjäl en kaka ibland. Obs! Bara ibland. Här är det riktigt mysigt att vara. Utsikten över "ehm Toyota" är underbar.

Nu känns det lite ensamt plötsligt.

Senare ska jag möta upp Deic (min frendica ni vet) och dra till Zinkensdamm. Dit måste vi gå för att lämna in våra gymnasiebetyg för Matematik C på Åsö. I januari blir det ekonomi som gäller. Jag längtar "konstigt" nog! :)



Vi var inte säkra på om vi verkligen behövde gå till Vuxenutbildningcentret, så vi gick till receptionen på Åsö för att fråga: (Obs, vi tror att mannen som jobbar där är jugge)

Vi (Jag & Dea): Vi undrar om man återigen måste lämna in slutbetygen till Vuxenutbildningen eftersom vi redan går här. Vi har sökt till en till kurs.

Mannen: Ehm..jag intä riktiGT vet om man moste. Vad ni sa igen?

Vi: Jo, eftersom vi redan går här och redan varit där och lämnat våra betyg, så har de väl forfarande våra betyg?

Mannen: Jå, jag tror ni moste go dit.

Vi fattade inte riktigt vad mannen sade, trots att vi är experter på svenska med juggeuttal. Så bara för att ska vi dit idag för att lämna våra betyg. That's it!




Missade nästan bussen idag. Busschauffören var väldigt dum eller stressad. En kvinna springer för att hinna med. och han stänger dörren. Men sen öppnar han den igen då kvinnan är precis utanför. Hon frågar honom om bussen går till "?", så börjar chauffören skrika eller prata väldigt högt.

JAAAAA JAAAAAAAAA JAAAAAAAAA.  Vi måste åka nu nu nu. What's up med upprepningarna? Stackars kvinnan steg på och vi började åka. Vissa chaufförer måste verkligen skaffa en stressboll!




Håller inte med!

2009-09-01
 13:16:45

Let's do this.

Åter igen tillbaka. Som man säger, "tredje gången gillt"?. Vi får nog hoppas på det. Förra bloggen?, ja med den stackaren vet jag inte vad som hände. I'm back nu och nu ska det skrivas. Saknat det, för mycket.

Let's do this. Jag är här för att stanna. Hoppas jag 8-)

2009-09-01
 13:08:15

Välkommen till min nya blogg!